קנידלך משודרגים עם בצל מטוגן והפעם במרק ירקות כשר לפסח,
לקחת כוס וחצי קמח מצה כף אבקת מרק פרווה 3 כפות שמן זית כפית מלח חצי כפית פלפל שחור גרוס 2 בצל מטוגן חתוך דקדק לצקת לתערובת כוס וחצי מים רותחים לערבב לצנן רבע שעה,
ולערבב פנימה 4 ביצים אחת אחרי השנייה חצי כפית סודה לשתייה לתת לנוח חצי שעה,
ליצור כדורים עם ידיים לחות בקוטר 3 ס"מ,
להרתיח מים עם כף אבקת מרק פרווה להכניס את הכדורים,
(בכמה סבבים)
להוציא לאחר שצפו בסיר 2 דקות,
להגיש עם מרק ירקות ואו שורשים (ואו מרק עוף) ובתאבון
(את הכדורים מבשלים בנפרד מהמרק להשאיר אותו צח)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>