קרקרים לב חומוס טבעוני ללא גלוטן

קרקרים לב חומוס טבעוני ללא גלוטן,(כשר לפסח)

לקחת 2 כוסות דייסת פלאפל

( הכמויות ל3 ק"ג חומוס יבש (לק"ג אחד יש לחלק כמויות לשליש)להשרות את החומוס עם כפית סודה לשתייה ל24 שעות לטחון במטחנת בשר חורים קטנים יחד עם ראש וחצי שום מקולף 3 בצלים בינוניים חבילת פטרוזיליה חבילת כוסברה להוסיף 4 כוסות מים 6 כפיות זרעי כוסברה טחונים (אני טחנתי עם עלי ומכתש)6 כפיות כמון 6 כפיות מלח 2 כפיות סודה לשתייה לערבב לתת לנוח במקרר) (מאחד ק"ג חומוס יבש יוצאים 2 ק"ג עיסת פלאפל)(ניתן להקפיא לשעת "חירום" )

להוסיף 2 כפות קמח חומוס ו2 כפות טחינה גולמית לערבב,

למלא בקורצן בצורת לב בגובה 3-4 מ"מ על נייר אפייה מרוסס בשמן בתבנית אפייה,

לשלוף את הקורצן ולחזור על הפעולה,

לרסס עם מעט שמן לפזר שומשום,

להכניס לתנור חם על 180 מעלות לאפות כרבע שעה עד השחמה יפה ובתאבון.

תמונה ללא תיאור

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
נגישותלפתוח את כל התפריטים