קרקרים קינואה גרעינים וקמחיים ללא גלוטן טבעוני(כשר לפסח),
לבשל חצי כוס קינואה לקרר,
להכניס לקערת ערבוב ולהוסיף21 כוס קמח טף חצי כוס קמח כוסמת (לא קוסמין)חצי כוס גרעיני דלעת חצי כוס גרעיני חמנייה 41 כוס שומשום קלוי כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית זרעי כוסברה טחונים לערבב,
להוסיף 2 כפות שמן זית וכוס מים לערבב "לבצק",
להניח נייר אפייה על תבנית אפייה לפזר ולהשטיח בעובי אחיד להדק להשאיר 1 ס"מ מסביב ללא הבצק,
לפזר מעל מעט קצח,
להכניס לתנור חם על 180 מעלות לאפות 12 דקות להוציא לחתוך בזהירות עם סכין פיצה ריבועים ואו מלבנים בגודל הרצוי,
להכניס חזרה לתנור ל20 דקות להוציא לקרר,
להפריד את הקרקרים בחיתוך שיצרנו ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>