קרקרים טבעונים ללא גלוטן מתערובת גרעינים בניחוח אורגנו(כשר לפסח),
לערבב בקערה 21 כוס גרעיני חמנייה 21 כוס גרעיני דלעת 41 כוס שומשום קלוי 41 כוס צייה 41 כוס פשתן טחון לערבב,
להוסיף 4 כפות קמח חומוס כף סוכר דמררה כפית ורבע מלח הימלייה 21 כפית פלפל שחור גרוס כף עלי אורגנו יבש טחון לערבב,
בקערה נוספת לערבב כוס מים רותחים 41 כוס שמן זית 3 כפות טחינה גולמית,
לצקת את התערובת הנוזלית לתערובת היבשה לערבב טוב טוב,
לפזר על נייר אפייה בתבנית אפייה בשכבה אחידה,
להכניס לתנור חם על 175 מעלות לאפות 28 דקות להוציא לחתוך עם סכין פיצה למלבנים בגודל הרצוי להכניס לתנור לעוד 6 דקות להוציא לקרר קירור מלא,
לשבור לפי החריצים ובתאבון.(יוצא מעדן)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>