לחוח 100% כוסמת טבעוני ללא גלוטן,
להשרות 500 ג"ר כוסמת ירוקה (לא קלויה )במים ל8 שעות לשטוף,
להכניס למעבד מזון עם 2 וחצי כוסות מים לטחון לבלילה דקה (יוצא במרקם של יוגורט)(אפשר בבלדר חזק)
להעביר לקערת זכוכית לכסות בצלחת להשאיר 24 שעות על השיש עד קבלת בועות בחלק העליון (רואים מצידי הקערה נוצר מהשמרים הטבעיים שקיימים באוויר החופשי)
אם הבועות מופיעות לפני אז הבצק מוכן (על הצלחת בחלק הפנימי תיוצר לחות )
להוסיף לבצק 2 כפות עלי זעתר ואורגנו יבשים כפית מלח לערבב,
לקחת מחבת משומנת עם כף וחצי שמן לחמם להוסיף מצקת וחצי מהתערובת לטגן עד שנוצרות בועות בחלק העליון וכשהוא מתייבש לנייר סופג ובתאבון
(יוצאים 8 לחוחים בקוטר 22)(בצק מחמצת מכוסמת)(הריח של השמרים הטבעיים שנוצרו בזמן התסיסה והתבלינים שיגע את השכנים תהליך דומה ללחם מחמצת)פיתוח שלי של מתכון לחם כוסמת שעובר במשפחה ממזרח אירופה כמה דורות
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>