כדורי שוקולד על בסיס שוקולד מריר 60% מצה ושמנת מתוקה בציפויים שונים,(כשר לפסח)
לרסק במעבד מזון 4 מצות לפירורים דקים(לא אבקה),
להוסיף 150 ג"ר שוקולד מריר 60% מומס לערבב,
להוסיף שמנת מתוקה בתחילת רתיחה לערבב לתערובת אחידה,
להכניס למקרר ל4 שעות,
ליצור כדורים בקוטר 3 ס"מ,
לצפות במה שרוצים,
אני ציפיתי בסוכריות קטנות קוקוס ואבקת קקאו ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>