מרק תפו"א עם דלורית ודלעת יפנית טבעוני ללא גלוטן,
לטגן 2 בצלים,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק) חצי כפית פלפל שחור גרוס שליש כפית צילי יבש גרוס(לא חייב)כף מלח הימלייה לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 5 תפו"א גדולים בקוביות של 2 ס"מ לטגן התערובת 4 דקות,
להוסיף דלעת יפנית (כחצי ק"ג)לאחר קילוף וניקוי בקוביות של 2 ס"מ ודלורית( כ600 ג"ר)לאחר קילוף וניקוי בקוביות של 2 ס"מ,
להוסיף 2 וחצי ליטר מים,
להרתיח ולבשל עד ריכוך הירקות ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>