חרמזלך לביבות עם חזרת (מהצד הפולני)והפעם לפסח,(כשר לפסח),
לבשל 1 וחצי ק"ג תפו"א לסנן ליבש להכין פירה דקדק,
להוסיף 3 בצלים מקורמלים 4 כפות חזרת כף מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס 2 כפות אבקת סוכר דמררה חצי כפית סודה לשתייה לערבב לתערובת אחידה,
להוסיף 3 ביצים מקושקשות עם חצי כוס מים וכוס וחצי קמח מצות לערבב לתערובת אחידה,
לתת לנוח במקרר חצי שעה,
ליצור עם ידיים לחות קציצות פחוסות בקוטר 5-6 ס"מ,
לתבול בביצה ואחר כך בקמח מצה,
להניח על נייר אפייה מרוסס במעט שמן בתבנית אפייה,
לרסס מעט שמן מעל,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון,
(מתכון שעובר במשפחה כמה דורות בשדרוג שלי עם החזרת במיוחד לפסח)
(יוצאים 24 חרמזלך)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>