קרפלך תפו"א עם בצל מטוגן וחמאת בוטנים,
להרתיח מים עם מעט מלח להכניס חבילת קרפלך תפו"א,
להרתיח שנית שהקרפלך צפים 3 דקות לסנן,
לטגן 3 בצלים,
להוסיף 3 כפות חמאת בוטנים חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה כפית אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק) לטגן 2 דקות לפתיחת טעמים,
להוסיף חצי כוס מים לבשל 2 דקות על אש קטנה,
להוסיף את הקרפלך לערבב לציפוי הרוטב ובתאבון.(יוצא מעדן)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>