עוגת מצות עם גנאש שוקולד מריר 60% ואגוזים בניחוח קפה,
להכין גנאש שוקולד:לבשל עד סף רתיחה 2 שמנת מתוקה להוריד מהאש,להוסיף בקוביות 150 ג"ר שוקולד מריר 60% להמתין 3 דקות לערבב עם מטרפה לתערובת אחידה לצנן,
להכניס למקרר ל4 שעות,
להעביר את הגנאש למיקסר להקציף על מהירות בינונית 4 דקות,
לקחת כלי שטוח שמצה ניכנסת בו,
להכין נס קפה 2 כפות קפה 2 כוסות מים בתוך הכלי לצנן,
לטבול מצה בקפה להניח על משטח הגשת העוגה,
למרוח שכבה אחידה של הגנאש בעובי 3 מ"מ לפזר מעל מעט אגוזי מלח גרוסים דק,
לחזור על הפעולה עם 6 מצות אחת על השנייה,
להכניס למקרר ל4 שעות ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>