חזרת אדומה (חריין ביידיש)כשרה לפסח טבעוני,
לקחת שורש חזרת 750 ג"ר(אחרי קילוף וניקוי 600 ג"ר)לרסק על פומפייה דקה (זהירות מאדי החזרת חריף מאוד לאוורר את הבית-עולה למוח),
לרסק על פומפייה דקה 2 ק"ג סלק (אני השתמשתי בסלק בוואקום איכותי מספיק מונע הרבה ליכלוך),
(אני ריסקתי במעבד מזון אדי החריפות פחות משפיעים)
לערבב בקערה,
להוסיף 5 כפות סוכר 43 כוס חומץ 4 כפות מיץ לימון כפית מלח הימלייה לערבב,
להכניס לצנצנות נשמר במקרר חודשיים ובתאבון.
(כמובן ניתן להקטין כמויות ביחס שווה)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>