טרפלס שוקולד מריר טחינה עם פצפוצי אורז מלא שומשום וגרעיני חמנייה טבעוני ללא גלוטן,
לקחת תבנית(כלי)מלבני 22 על 16 ס"מ לצפות בנייר אפייה,
לקצוץ לחתיכות קתנות 200 ג"ר שוקולד מריר 60% ,
להמיס בקערה על בן מרי(קערה מעל סיר רותח)ואו במיקרו בפולסים,
להוסיף 2 כוסות טחינה גולמית וחצי כפית מלח הימלייה לערבב לתערובת חלקה,
להוסיף 3 כוסות פצפוצי אורז מלא ללא תוספת סוכר ומלח חצי כוס גרעיני חמנייה קלויים וחצי כוס שומשום קלוי לערבב לתערובת אחידה,
להכניס לתבנית להדק,
להכניס למקרר ל5 שעות(אפשר בפריזר שעה אחת),
להוציא להפוך להוריד את הנייר,
לחתוך לקוביות ואו מלבנים בגודל הרצוי,
ניתן לצפות באבקת קקאו ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>