תבשיל כרוב ירוק ותפו"א ברוטב עגבניות עשיר טבעוני ללא גלוטן,
לקחת כרוב ירוק במשקל 1 וחצי ק"ג לקצוץ לרצועות דקות,
לבשל בקוביות ש 2 ס"מ חצי ק"ג תפו"א עד רכות לסנן,
לטגן 2 בצלים גדולים,
להוסיף קופסת עגבניות חתוכות דק(400 ג"ר)100 ג"ר רסק עגבניות כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק) כפית מלח הימלייה כפית סוכר חצי כפית פלפל שחור גרוס שליש כפית צילי יבש גרוס כוס וחצי מים משטיפת הקופסה לבשל על אש קטנה 10 דקות,
להוסיף את הכרוב לבשל לאחר רתיחה שעתיים על אש קטנה,
להוסיף את תפו"א לבשל על אש קטנה 10 דקות ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>