תפו"א בחיתוך זיגזג קוביות בניחוח רוזמרין ותבלינים,
לקלף תפו"א בינוניים לחתוך חיתוך עם סכין זיגזג לאורך ולרוחב ברווח של 1 ס"מ (כמו רשת)43 מגובה התפו"א לא עד הסוף
(את החיתוך ליצור בין שני קרשי חיתוך שהתפוח על השיש והסכין פוגע בקרשים והחיתוך לא עד הסוף),
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
למרוח עם מברשת שמן זית לפזר מעל פלפל שחור גרוס לפי הטעם מעט כמון ומעט מלח גס,
להניח בין תפו"א כמה ענפי רוזמרין,
להכניס לתנור חם על 220 מעלות לאפות עד ריכוך והזהבה יפה ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>