מטבל שיפקה וסילן טבעוני ללא גלוטן,
לקחת חצי קופסת שיפקה מסוננת(לשמור את הנוזלים)להוריד גבעולים,
לקצוץ דקדק במעבד מזון(ואו בלנדר) עם 31 כוס ממי הקופסה,
לערבב בקערת ערבוב עם 3 כפות סילן טבעי לתערובת אחידה ובתאבון.
(מתאים לתיבול סלטים ממרחים תבשילים ובשרים)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>