מטבל(ממרח)שיפקה חרדל טבעוני ללא גלוטן,
לחתוך חצי בצל סגול דקדק להוסיף מיץ מחצי לימון לתת לנוח 10 דקות,
לקצוץ דקדק חצי קופסת שיפקה (ללא הגבעולים)מסוננת עם רבע כוס ממי הקופסה,
להעביר לקערת ערבוב להוסיף את הבצל כולל המיץ כף חרדל דיזון גרגירים רבע כפית פלפל שחור גרוס לערבב לתערובת אחידה ובתאבון
(מתאים לתיבול סלטים ממרחים תבשילים ובשרים כולל על האש)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>