תבשיל גרעיני שיפון גזר ובצל מקורמל טבעוני,
להשרות כוס וחצי גרעיני שיפון שלמים ל3 שעות,
לבשל עד רכות לסנן,
לחתוך לטבעות בעובי 2 מ"מ 750 ג"ר גזר(עדיף גזרים דקים)לבשל עד רכות לסנן,
לטגן 3 בצלים גדולים,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק) חצי כפית פלפל שחור גרוס כף מלח הימלייה שליש כפית צילי יבש גרוס(לא חייב)לטגן בבצלים 3 דקות לפתיחת טעמים,
להוסיף כוס וחצי מים לבשל על אש קטנה 10 דקות,
להוסיף את גרעיני השיפון והגזר המבושלים לערבב לבשל על אש קטנה חצי שעה ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>