אורז בסמטי עם אנטי פסטי זוקיני טבעוני ללא גלוטן,
להכין אנטי פסטי זוקיני(לקחת 5 זוקיני בשני צבעים לקלף עם קולפן פסים(לא חייב),לחתוך לטבעות בעובי 1 ס"מ עם סכין זיגזג,לשמן בריסוס מעט שמן על נייר אפייה בתבנית אפייה,לפזר את טבעות הזוקיני בשכיבה לרסס מעט שמן,לפזר מעל מעט אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק),להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד רכות והזהבה יפה)
להכין אורז בסמטי עם בצל מטוגן בניחוח התיבולית הטבעית של השף הפשוט(להכין כוס ורבע אורז בסמטי(אני מכין במיקרו כלי פיירקס עם מכסה כוס וחצי אורז בסמטי חצי כפית מלח הימלייה כף שמן 2 וחצי כוסות מים רותחים לערבב לכסות,להכניס למיקרו ל16 דקות)לטגן 3 בצלים,להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק) חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה שליש כפית צילי יבש גרוס לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,להוסיף חצי כוס מים לבשל על אש קטנה 6 דקות,להוסיף את האורז המוכן לערבב לבשל על אש קטנה 4 דקות)
לערבב על אש קטנה את האורז והזוקיני 3 דקות ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>