תפו"א מעוכים עם מטבל שיפקה סילאן פיקנטי בתנור טבעוני ללא גלוטן,
להכין מטבל שיפקה וסילאן:
(לקחת חצי קופסת שיפקה מסוננת(לשמור את הנוזלים)להוריד גבעולים,לקצוץ דקדק במעבד מזון(ואו בלנדר) עם 31 כוס ממי הקופסה,לערבב בקערת ערבוב עם 3 כפות סילן טבעי לתערובת אחידה)
לבשל 10 תפו"א מזן גורמה עם הקליפה עד רכות לסנן,
להניח על נייר אפייה בתהנית אפייה,
לתת לכל תפו"א מעיכה(מכה קלה)עם תחתית של כוס,
לקחת 5 כפות מהמטבל לערבב בקערה עם 5 כפות שמן זית,
למרוח על תפו"א שכבה דקה,
לפזר מעל מעט מלח גס,
להכניס לתנור חם על 220 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
(יוצא מעדן)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>