חביתה עם ציפס וזיתים בניחוח אורגנו,
לטגן(במחבת נון סטיק עם מעט שמן) כמה טבעות תפו"א בעובי 4 מ"מ משני הצדדים להעביר לנייר סופג,
לנגב את המחבת מהשמן,
לערבב בקערה 4 ביצים 2 כפות טבעות זיתים קצוצות מעט פלפל שחור גרוס מעט מלח הימלייה וחצי כפית אורגנו יבש גרוס,
לחמם את המחבת להנייח את הציפס,
לשפוך מעל את תערובת הביצים זיתים,
לטגן משני הצדדים(להפוך בהנפה ואו בעזרת צלחת)ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>