עוגת פרמידה(ביסקוויטים)בטעם ריבת חלב שוקולד מריר עם בננות בניחוח קפה,
להקציף שמנת מתוקה פודינג ריבת חלב ושמנת חמוצה 27% לקצף יציב,
להכניס לקירור של חצי שעה,
להכין קפה 2 כפות קפה נמס 2 כוסות מים רותחים לקרר,
לפזר בשורה(במאוזן) על נייר כסף 6 בסקווטים פטי בר בטעם שוקולד מריר,
להניח משני הצדדים 2 שורות של בסקוויטים טבולים בקפה,
להניח על השורה האמצעית פס גבוה של הקצפת בצורת משולש,
להדביק מול כל בסקוויט על הקצפת משני הצדדים טבעות בננה בעובי 3 מ"מ,
להרים משני הצדדים את נייר הכסף ולסגור למשולש,
להכניס לפריזר לשעתיים להתייצבות,
להוציא מהפריזר למרוח על הבסקוויטים את שארית הקצפת להחליק יפה,
לפזר מעל פירורי שוקולד מריר 60% להכניס למקרר ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>