מלפפונים חמוצים(כבושים בחומץ)בטעם של פעם,מבית סבתה לולה,
לקנות 3 ק"ג מלפפונים ירוקים קטנים צרים וטריים לשטוף וליבש,
לעקר שתי צנצנות בנפח 3 ליטר ע"י הכנסת כוס מים רותחים וגלגול בכל הצנצנת(לשפוך את המים),
להכניס לקערת ערבוב 4 כפות מלח כף וחצי סוכר כף פלפל אנגלי שלם כף זירעי חרדל 2 כוסות חומץ 6 כוסות מים רותחים לערבב להמסת המלח והסוכר,
לצנן לטמפרטורת החדר,
להניח בתחתית כל צנצנת רבע חבילת שמיר 4 שיני שום חתוכות לחצי 3 עלי דפנה,
למלא בצפיפות מלפפונים בעמידה,
לשפוך פנימה את נוזל הכבישה במידה שווה,
להניח מעל 4 שיני שום חתוכות לחצי 3 עלי דפנה ורבע חבילת שמיר,
עם חסר נוזל להוסיף מים חמימים עד למעלה לסגור עם המכסה,
להניח בשמש הביתית 5 ימים ובתאבון.
(שימרו על המלפפונים הם נחטפים ונעלמים)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>