קן לביצה באבוקדו בתנור,
לקחת אבוקדו גדול (לא לקלף)לחצות לאורך לשתי סירות לאורך,
להוציא את הגרעין להגדיל מעט את השקע עם כפית,
להוריד בתחתית הסירה חלק קטן מהקליפה ליצירת בסיס,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
למרוח מעט שמן זית לפזר מעט אורגנו יבש,
לשבור לשני החצאים 2 ביצים,
לפזר מעל עירית קצוצה(אפשר בצל ירוק)ומעט מלח הימלייה ופלפל שחור גרוס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד התקשות הביצה ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>