סורבה(גלידה) אבוקדו בניחוח לימון,
לערבב בכלי 80 מ"ל סירופ אגבה וגרדית לימון משני לימונים לאכסן במקרר,
לקחת שני אבוקדו גדולים לקלף לחתוך לקוביות,
להכניס לקופסת אכסון לצקת מעל מיץ משני לימונים להכניס לפריזר לפחות ל5 שעות,
להעביר לבלנדר חזק ואו מעבד מזון להוסיף את תערובת הסירופ וגרידת הלימון לעבד לסורבה במרקם חלק ללא גושים,
להכניס לשקית זילוף לזלף לכלים אישיים להכניס ופריזר לשעתיים לפחות ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>