פירה תפו"א עם בצל מקורמל בניחוח תימין ואורגנו טבעוני ללא גלוטן,
לבשל ק"ג וחצי תפו"א בקוביות עד רכות לסנן וליבש,
למעוך לפירה דקדק,
לקרמל 4 בצלים להוסיף חצי כפית עלי זעתר יבשים טחונים חצי כפית עלי אוגנו יבשים טחונים חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה לטגן בבצלים 3 דקות לפתיחת טעמים,
להוסיף לפירה לערבב ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>