פרמידה(מאפה)ממולאת פירה תפוא ובצל עם תערובת גבינות מבצק עלים לשבועות,
להפשיר בצק עלים במקרר,
לכין פירה: לבשל ק"ג וחצי תפו"א בקוביות עד רכות לסנן וליבש,למעוך לפירה דקדק,לקרמל 4 בצלים להוסיף חצי כפית עלי זעתר יבשים טחונים חצי כפית עלי אוגנו יבשים טחונים חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה לטגן בבצלים 3 דקות לפתיחת טעמים,להוסיף לפירה לערבב לצנן,
להוסיף 50 ג"ר גבינה צפתית מגורדת 50 ג"ר גבינה צהובה מגורדת 100 ג"ר קוטג לערבב לתערובת אחידה,
לפרוס את הבצק 30 ס"מ אורך,
להניח במרכז פס עבה בצורת משולש של הפירה,
להרים את שני הצדדים של הבצק להדק ביחד,
להוסיף סגירה של בצק משני הצדדים ולהדק,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
למרוח ביצה ולפזר שומשום קלוי,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>