מקלות גבינות ושמשום מבצק עלים,
להפשיר יום קודם במקרר חבילת בצק עלים 1 ק"ג,
לפרוס את החבילה לחתוך לשני חלקים,
למרוח ביצה לפזר מעל מעט גבינה צהובה מגורדת מעט גבינת פרמזן מגורדת ומעט שומשום,
להניח מעל נייר אפייה ולעבור בלחיצה קלה עם מערוך להידוק הגבינות,
להסיר את הנייר לחתוך לרצועות של 1 ס"מ ואת כל המשטח של הבצק לחצי (כל רצועה לחצי),
להניח נייר אפייה בתבנית אפייה,
לקחת כל רצועה לגלגל לבורג (לולייאן=בסלי),
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה לקרר ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>