גיגיק ליוונים ציזיקי לטורקים והפעם מלפפונים עם יוגורט עשיר בחלבון,
לקצוץ לגוליאנים(או על פומפייה עבה)12 מלפפונים ירוקים לסחוט מנוזלים,
להעביר לקערת ערבוב להוסיף 2 גביעים יוגורט (300 מ"מ כל אחד)30 ג"ר חלבון כוס וחצי שמיר קצוץ דקדק חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלייה לפי הטעם לערבב,
להעביר לשעתיים למקרר לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>