שבבי כרישה(תבלין) מיובשים בשמש הביתית טבעי

שבבי כרישה(תבלין) מיובשים בשמש הביתית טבעי,

לקחת 8 כרישות ואו פחות החלק הבהיר,

לחתוך טבעות בעובי 2 מ"מ(אני חתכתי במעבד מזון),

לפורר את הטבעות,

להניח בתבנית חד פעמית גדולה בשמש הבייתית,

פעמיים ביום לערבב ולהפוך,

כשהיגיע ליבוש מלא להכניס למעבד מזון ואו בלנדר חזק לרסק לשבבים,

מתאים למרקים תבשילים מאפים ועוד,

ניתן גם להכין משאריות של כרישות במקום לזרוק ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ