חמאת אגוגים(לוז) לשבועות,
לרכך חבילת חמאה 200 ג"ר לטמפרטורת החדר,
להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף 2 כפות עלי תימין קצוצים דקדק 2 שיני שום כתושות שליש כפית מלח הימלייה כוס אגוזי לוז קלויים מרוסקים לכמעט אבקה,
לערבב בעזרת לוחץ פירה,
להעביר לנייר אפייה ליצור צורת גליל להכניס לפריזר,
לאחר חצי שעה להוציא לתקן את צורת הגליל ע"י גלגול על קרש חיתוך,
להכניס לעוד חצי שעה לפריזר,
להעביר למקרר,
להגיש עם קרקרים ואו לחמים מיוחדים ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>