פירה תפו"א עם פלפל שחור גרוס וקצח בתוספת שמנת חמוצה,
לבשל 1 וחצי ק"ג תפו"א עד רכות לסנן וליבש,
להכין פירה הכי דק וחלק שאפשר,
להוסיף כפית פלפל שחור גרוס כף קצח מלח הימלייה פי הטעם לערבב,
להגיש עם שמנת חמוצה ובתאבון.
(יוצא מעדן)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>