קרפלך שניצל במילוי תפו"א

קרפלך בסיגנון שניצל במילוי תפו"א,

להפשיר קרפלך במילוי תפו"א(אפשר כל מילוי),

להכין בשתי קערות אחת פירורי לחם ובשנייה ביצים מקושקשות,

לטבול בביצה ואחר בפירורי הלחם,

לחמם שמן עמוק(או במחבת שמן חצי עמוק=לטגן משני הצדדים)לטגן עד הזהבה יפה להעביר לנייר סופג ובתאבון.

(שיטה שונה ומעניינת)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה