גלילות חציל במילוי תערובת גבינות ופסטו,
לקחת 4 חצילים קלים מבריקים(ללא גרעינים וטריים),
לחתוך לטבעות באלחסון (צרות וארוכות)בעובי של 1 ס"מ,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
למרוח מעט מעט שמן עם מברשת בשני הצדדים,
להכניס לתנור חם על 180 מעלות טורבו לאפות עד רכות והזהבה יפה(להשגיח על התנור שלא ישרף)
להניח על נייר סופג,
למילוי:להכניס לקערה 200 ג"ר קוטג 100 ג"ר גבינה לבנה 80 ג"ר בולגרית מעודנה 5% מגורדת 40 ג"ר פרמזן ו3 כפות רוטב פסטו לערבב לתערובת אחידה,
להניח על כל טבעת בקצה כף מהמילוי לגלגל לגליל ובתאבון.
(יוצא מעדן)(המילוי מספיק לכ25 גלילות)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>