כדורי גבינת קשיו בניחוח זיתים בטעמים טבעוני ללא גלוטן,
להשרות ל3 שעות במים 300 ג"ר קשיו לא קלוי(טבעי)לסנן,
להעביר למעבד מזון להוסיף חצי כוס מים 2 כפות לימין 2 כפיות מלח הימלייה 43 כפית פלפל שחור גרוס 2 כפיות אבקת זיתים ירוקים(הכנה עצמית)(אפשר 8 זיתים מגולענים)לטחון למשחה חלקה,
לבשל עד הרתחה כוס וחצי מים עם 2 כפות אגר אגר(תחליף טבעוני מאצות לגלטין),
להוסיף למעבד מזון לעבד לתערובת חלקה,
להעביר למקרר ל3 שעות,
ליצור עם הידיים כדורים בקוטר 2 וחצי ס"מ,
הציפויים:שומשום קלוי,שמשום קלוי עם שומשום שחור,עירית קצוצה דקדק, ,בצל לבן יבש (תבלין)גרוס ל2 מ"מ,בצל לבן יבש גרוס עם פפריקה (ביחס 1ל1),זעתר ופלפל שחור מתובל גרוס (תערובת של פלפל שחור גרוס ופלפל אדום מתוק גרוס ביחס 1 ל1 ל100 ג"ר תערובת עם חצי כפית סוכר וחצי כפית מלח (מעדן),
להכניס כל תיבול לקערית קטנה,
לצפות את הכדורים תוך כדאי סיבוב בקערית ,
לסדר על צלחת הגשה להכניס למקרר לפחות 5 שעות לספיגת הטעמים,
להגיש עם קרקרים ובתאבון.(מגוון אפשרויות הציפוי הוא אין סופי.גרעיני חמנייה קלופים קלויים גרוסים גרעיני דלעת צנוברים אגוזים שקדים בוטנים ועוד).(יצאו מהכמות 50 כדורים)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>