סמבומלווח ביגלה עם גבינות לשבועות,
להפשיר מלווח,
לערבב 4 כפות גבינה צהובה 2 כפות פרמזן מגורדות וחצי כפית תבלין זעתר,
ללחוץ במרכז המלווח עם חותכן תפוחי עץ את העיגול האמצאי לזרוק,
לסדר במעגל במרכז העיגול שורה של התערובת,
להרים כל חלק משולש מהחלוקה לשמונה ולהדביק מעל שורת הגבינות עם קצה המלווח בעזרת מזלג,
למרוח על הקיפולים מים עם מברשת,
לפזר תערובת שומשום קלוי ושומשום שחור,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>