ציפס מדלעת ערמונים

צ'יפס מדלעת ערמונים,

לקחת דלעת ערמונים גדולה(1 ק"ג)לחתוך לרוחב לחצי להוציא גרעינים,

לחתוך כל חצי ל8 סירות(סה"כ 16 סירות),

לקלף מכל סירה את הקליפה לחתוך לחתיכות של 1 וחצי ס"מ,

לחמם שמן עמוק,

לטגן עד רכות והזהבה פלוס,

להעביר לנייר סופג ובתאבון.

(מעדן מעניין)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול