כוסמת עם צ'יפס מדלעת ערמונים טבעוני ללא גלוטן,
להכין צ'יפס: לקחת דלעת ערמונים גדולה(1 ק"ג)לחתוך לרוחב לחצי להוציא גרעינים,לחתוך כל חצי ל8 סירות(סה"כ 16 סירות),לקלף מכל סירה את הקליפה לחתוך לחתיכות של 1 וחצי ס"מ,לחמם שמן עמוק,לטגן עד רכות והזהבה פלוס,להעביר לנייר סופג,
להכין כוסמת:כוס וחצי כוסמת קלוייה(חומה)לטגן 2 דקות בכף שמן,להוסיף 3 כוסות מים להרתיח להעביר לאש הכי קטנה לבשל עד ספיגת כל המים,להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק)חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה ו4 בצלים סגולים מקורמלים לערבב על אש קטנה 4 דקות,
להוסיף את הצ'יפס לערבב ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>