צ'יפס מדלורית עם צילי מתוק טבעוני ללא גלוטן,
לקלף דלורית לחתוך לרוחב להוציא גרעינים וסיבים,
לחתוך כל חצי ל 8 סירות ואת הסירות לקוביות של 1 ס"מ,
לחמם שמן עמוק,
לטגן את הדלורית עד רכות והזהבה יפה,
להעביר לנייר סופג,
להגיש עם צילי מתוק ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>