גזר ממולא בבורגול חמוציות ובצל מקורמל,
לקחת 20 גזרים גדולים ושמנים (לבדוק שמריחים מתיקות ולא זקנים),
לחתוך לחתיכות באורך 10 ס"מ,
לקדוח עם מקדח של ממולאים עד ס"מ מהקצה,
(משאריות הגזר וממה שיוצא בקידוח עשיתי מאפינס גזר מתאים גם לגזר חמוץ מתוק)
להכין כוס בורגול דק להוסיף 2 בצלים מקורמלים 100 ג"ר חמוציות 2 כפות סילן כף אבקת מרק פרווה מלח פלפל לפי הטעם לערבב,
למלא בגזרים להכניס לסיר בעמידה,
לרוטב: 2 כפות סילן כף אבקת מרק פרווה מים עד גובה 32 מהגזרים לבשל על אש קטנה עד ריכוך הגזרים (בדיקה עם קיסם)ובתאבון.
(יוצא מעדן)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>