גזר ממולא טבעוני בקינואה עם ערמונים וסילן,
לקחת 15 גזרים בקוטר לפחות 3 וחצי ס"מ (לבדוק שמריחים מתיקות ולא זקנים)
לקלף לחתוך את החלק העבה באורך 10 ס"מ,
לקחת מקדח לממולאים לרוקן את המרכז עד ס"מ מהקצה,
(את הגזר המגורד מבפנים לשמור לסלט גזר חמוץ מתוק)
לבשל כוס קינואה לקרר,
להוסיף חבילת ערמונים בוואקום קצוצים דק 3 כפות סילן חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית קינמון רבע כפית מלח הימלייה לערבב,
למלא את הגזרים להכניס לסיר בעמידה (לסיר שהגזר לא יוכל ליפול אלה לעמוד בצפיפות)
לרוטב: כף סילן רבע כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית קינמון מים עד 43 גובה הגזר לבשל על אש קטנה עד ריכוך הגזר(בדיקה עם קיסם) ובתאבון.
(יוצא מעדן)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>