פרחי כרובית פיקנטית בתנור טבעוני ללא גלוטן,
לקחת 2 כרוביות כל אחת כ700 ג"ר לפרק לפרחים,
להכניס לסיר עם מים להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק)ושליש כפית צילי יבש גרוס,
לבשל עד חצי רכות(אל דנטה)לסנן,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
לפזר מעל 6 כפות שמן זית מעט מלח גס ומעט פלפל שחור גרוס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד רכות והזהבה יפה ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>