היימישע פערפיל בתנור(הקוסקוס של האשכנזים) עם בצל מקורמל וחומוס טבעוני,
לקרמל 3 בצלים,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק)חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה לטגן 3 דקות לפתיחת טעמים,
להוסיף קופסת גרגירי חומוס מסוננת לטגן בתערובת 3 דקות,
להוסיף חבילת היימישע פערפיל לטגן בתערובת 5 דקות,
להוסיף 6 כוסות מים רותחים לערבב לבשל על אש קטנה עד ספיגת המים ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>