שום כתוש(מחית)אסלי לשימוש והקפאה

שום כתוש(מחית)אסלי לשימוש והקפאה,

לקחת חצי ק"ג שום(אני השתמשתי בזן סולו אפשר כל שום)לקלף להכניס למעבד מזון,

להוסיף 100 מ"ל שמן זית 50 מ"ל מים 2 כפות מיץ לימון כפית מלח הימלייה,לטחון למחית חלקה ודקה, (לכמות קטנה לחלק כמויות ביחס שווה)

להכניס למקפיא בקופסאות ובתאבון.

(ללא חומרי שימור השמן משמש חומר שימור טבעי במקפיא לתקופות ארוכות המים עוזרים בהקפאה)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ