כוסמת עם זוקיני ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן,
להכין זוקיני אנטי פסטי: לקחת 6 זוקיני בינוניים לחתוך לטבעות בעובי 1 ס"מ עם סכין זיגזג,להעביר לקערת ערבוב להוסיף 4 כפות רוטב צילי מתוק 3 כפות שמן זית חצי כפית פלפל שחור גרוס לערבב לציפוי מלא,להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה בשכבה אחת,להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד רכות והזהבה יפה,
להכין כוסמת:לטגן כוס וחצי כוסמת קלוייה(חומה)בכף שמן 2 דקות,
להוסיף 3 כוסות מים להביא לרתיחה להעביר לאש קטנה,
לבשל עד אידוי וספיגה של המים,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק)4 בצלים מקורמלים כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס לערבב על אש קטנה 3 דקות,
להוסיף את הזוקיני לערבב ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>