בוריטומלווח במילוי שעועית לבנה ברוטב עגבניות טבעוני,
להפשיר מלווח לרדד לאליפסה גדולה בשליש מהעיגול המקורי,
להניח בקצה 3 כפות שעועית לבנה ברוטב עגבניות(מסוננת מרוב הרוטב),
לגלגל גלגול אחד לסגירה,
על החלק הלא סגור ליצור חריצים על גלגלת זיגזג ואו סכין פיצה,
ולהמשיך לגלגל שסוף הגלגול יהיה למטה והחתחים למעלה,
להדק עם מזלג בצדדים,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה לתת צורה של חצי סהר(אין צורך בשימון),
להכניס לתנור עם על 200 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
(יוצא מעדן)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>