ממרח שעועית לימה(בובס)עם טחינה(חומוס) טבעוני ללא גלוטן,
להשרות 600 ג"ר שעועית לימה(בובס)ל12 שעות לסנן,
לבשל עם מים חדשים עד רכות(לכפות את הקצף בבישול אם רוצים כריים נקיים)לסנן ולצנן,
לשמור כוס ממי הבישול,
להעביר למעבד מזון להוסיף חצי כוס ממי הבישול 3 כפות מיץ לימון כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס 3 שיני שום כתושות 3 כפות שמן זית לטחון למשחה חלקה,
להעביר לקערת ערבוב להוסיף כוס וחצי טחינה גולמית לערבב לממרח אחיד,
(אם סמיך להוסיף מעט ממי הבישול)לתקן טעמים מלח לימון ושום ובתאבון,
(מעדן עשיר בחלבון וסידן)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>