מסבחה שעועית לימה(בובס)טבעוני ללא גלוטן,
להשרות 600 ג"ר שעועית לימה(בובס)ל12 שעות לסנן,
לבשל עם מים חדשים עד רכות(לכפות את הקצף בבישול אם רוצים כריים נקיים)לסנן,
לסלסה:לערבב בקערת ערבוב 4 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות 5 כפות עירית קצוצה דקדק(אפשר חצי בצל סגול קצוץ דקדק)2 כפות מיץ לימון 2 כפות שמן זית מלח הימלייה ופלפל שחור גרוס לפי הטעם,
לחלק את השעועית ל4 מנות,
על כל צלחת לזלף מעל חצי כוס טחינה גולמית ורבע מהסלסה ובתאבון.
(מעדן עשיר בחלבון וסידן)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>