לביבת זוגית מפירה תפו"א ואפונה מהפירה של אתמול טבעוני ללא גלוטן,
להכין פירה מתפוא ואפונה: לבשל עד רכות 1 וחצי ק"ג תפו"א לסנן וליבש,להכין פירה דקדק,לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות 4 בצלים מקורמלים עם כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק)חצי כפית פלפל שחור גרוס וכפית מלח הימלייה,לקחת קופסת אפונה עם חצי כוס ממי הקופסה לטחון במעבד מזון למשחה חלקה,להוסיף לפירה את פירה האפונה ואת הבצלים לערבב,
לחמם מחבת נון סטיק (ללא שימון)להניח את הפירה למעוך עם מזלג ללביבה עגולה בגובה אחיד,
לטגן בצד אחד עד הזהבה יפה להפוך בהנפה ואו בעזרת צלחת,
לטגן בצד השני עד הזהבה יפה להחליק לצלחת ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>