תבשיל שעועית לובייה(העין השחורה)עם עדשים שחורים ובצל מקורמל,
לבשל כוס וחצי שעועית לובייה עד רכות לסנן ולשטוף,
לבשל כוס וחצי עדשים שחורים עד רכות לסנן ולשטוף,
לטגן לפתיחת טעמים במשך 3 דקות 4 בצלים מקורמלים עם כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק)רבע כפית צילי יבש גרוס חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית וחצי מלח הימלייה,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 5 דקות,
להוסיף את העדשים המבושלים והשעועית המבושלת לערבב,
לבשל על אש קטנה 10 דקות ובתאבון.
(עשיר בחלבון)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>