אכסון בצל באויר החופשי בגרב נילון,
לקחת גרבי ניליון(שאין צורך=רכבות)
להכניס בצל ליצור קשר להכניס עוד בצל ליצור קשר וכך עד סוף אורך הגרב,
היתרון שהבצלים באויר החופשי ללא מגע ביניהם
(הצפיפות של הבצלים והלחות יוצרת ריקבון),
כמובן אפשר בצל סגול וראשי שום,
לתלות באזור מאוורר ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>